te huur vakantiehuis Auvernge, Frankrijk

  • Chalet du Val

    Te huur CHALET DU VAL

    Auvergne, vakantie bestemming bij uitstek

    voor liefhebbers van rust en de natuur. Maar ook voor actieve vakanties . In Beaulieu staat het Chalet Du Val een geriefelijke vakantiewoning compleet ingericht voor maximaal 6 personen. Het meer Lac Du Val

    in de Dordogne met volop zwem en watersport mogelijkheden ligt op 5 minuten lopen. Voor info en boekingen: www.chaletduval.nl

  • WT Cls

    In Frankrijk in de Auvergne, een comfortabele, 200 jaar oude boerenwoning in de bergen van de schitterende Montagne Bourbonnaise, niet ver van Vichy. Rustig gelegen aan de rand van een klein gehucht en met een mooi uitzicht.

    De Montagne Bourbonnaise is een prachtig bebost middengebergte (tot 1300m.). Het gebied is gelukkig niet ontdekt door het massatoerisme. U komt in het nog echt oude Frankrijk met vriendelijke en behulpzame mensen. Het levensritme ligt er beduidend lager dan in de Randstad. U kunt er heerlijk onthaasten. Het gebied is met name geschikt voor wandeltochten en sportieve fietstochten waarbij U, na iedere bocht in de kronkelige weggetjes weer verrukt zult worden door een nieuw en verrassend uitzicht. U zult genieten van de stilte. De nachten zijn er nog echt donker. In de kleine dorpen en stadjes kunt U de gezellige jaarmarkten en antiekmarkten bezoeken en U zult merken dat er nog niet veel andere toeristen rondlopen, soms zult U zelfs de enige zijn. Ook bij de meestal kleinschalige toeristische attracties is het, zelfs in het hoogseizoen niet druk. Met Uw bezoek aan de Montagne Bourbonnaise stapt U eigenlijk een beetje terug in de tijd.

    Indeling benedenverdieping; woonkeuken met fornuis, magnetron, koelkast en wasmachine, woonkamer, badkamer met ligbad/douche en een slaapkamer.(2 pers.) Verdieping: twee 2 pers. slaapkamers. Grote tuin met zwembad, terras, tuinmeubels en barbecue. Vrieskist in de schuur.

    Verder kunt U beschikken over:

    • TV / radio met alle Nederlandse zenders,

    • HiFi installatie,

    • Vaste telefoonaansluiting voor goedkoop bellen van en naar Nederland,

    • Internet via Uw eigen laptop

    Activiteiten in de omgeving: wandeltochten, mountainbiking, quad rijden, autotochten, minigolf, bobslee, zwemmen, hengelsport, rotsklimmen, plan d`eau (waterrecreatie), musea, kastelen, grotten, watervallen, Vichy (mooie stad), Chatel Montagne (kunstenaarsdorp), Thiers (middeleeuws bergstadje), Le Pal (dieren-en atractiepark), Vulcania (museumpark).

    Afstand vanaf Utrecht 875 km. Maximaal 4 personen. 5e persoon in overleg. Kindvriendelijke omgeving. Huisdieren niet toegestaan. Uw mobiele telefoon functioneert. Kinderbedje, babybadje en kinderstoel aanwezig.

    Voor meer informatie en veel foto`s kijk op www.wtcls.tk

  • WT Cls

    Oops, daar ging even iets verkeerd. Sorry !