Flowtraining in Stiltepark

  • SWJ Tor

    Oosterse bewegingskunst in Franse Auvergne, een combinatie van bezinning en vakantievieren.

    Ons stiltecentrum is een ideale plek voor iedereen die zijn jachtige leven even achter zich wil laten. Ontspan door inspanning en geniet van de stilte in een van de mooiste natuur- en wandelgebieden van Frankrijk. We bieden het hele jaar door trainingen op het gebied van beweging, meditatie, creativiteit en filosofie. Voor wie? Voor iedereen die een weekje weg wil en zich even terug wil trekken uit de hectiek van deze tijd en op zoek wil gaan naar de basis, rust, stilte en ruimte. Solo maar niet alleen.

    Flowtraining: Laat je verrassen tijdens deze ‘week van de chef’. Beweeg met het ritme van de natuur. Go with the flow. Deelnemers aan dit trainingsprogramma staat een onvergetelijke ervaring te wachten. Eindelijk spanningen loslaten en genieten van de rust, stilte en ruimte om ons heen. Nu is het tijd om de voortdurende gedachtestroom te onderbreken. Lo gebruikt hiervoor de zogenaamde innerlijke stijlen zoals Taiji, Qigong, Xingyi, Bagua, Baji, Yoga, meditatie en mindfulness als gereedschap. Tevens neemt hij je mee op een aantal natuurwandelingen waarin hij je begeleidt naar een ander bewustzijn, waardoor je weer in gaat zien dat één stap tegelijk de rust en kracht geeft die langer duurt dan deze vakantie.

    Lo leidt je af van de bestaande paden. Hij laat je de vastgeroeste patronen doorbreken met de kracht van de stilte. Langzaam arriveer je in een ander tijdsritme. Met als duidelijk doel, nieuwe heldere inzichten te krijgen in jezelf, zowel privé, maatschappelijk als zakelijk, zonder de realiteit van het leven uit het oog te verliezen.

    Dit is een vakantie anders, zoals een vakantie hoort te zijn. Terug naar de eenvoud, maar wel met de luxe van het heden. Uitstekend slapen, heerlijk eten met een goed glas wijn. Je hebt naast de trainingsuren genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen of mee te doen aan een artistieke workshop in het dorp.

  • Simone

    de link: www.parcdusilence.com