Heerlijk vakantieplekje....waar RUST nog heel gewoon is....

  • Erik en Rosalinda

    Mini-camping - huurcaravans - chambre - table d'hôte - gîte

    ————————————————————————————-

    Een rustieke mini-camping bij onze fermette (boerenwoning) op het Franse platteland, in regio de Auvergne, departement Puy-de-Dôme, midden in het groene onbedorven hart van Frankrijk. Waar je de stilte nog kunt horen, de sterren niet kunt tellen en op weggetjes kunt rijden zonder noemenswaardige tegenliggers….

    Het terrein van Les Fayes is omgeven door eeuwenoude eikenbomen en gelegen midden in de prachtige natuur (bossen, meren) op het Franse platteland. Vanaf het terrein prachtig zicht op de beboste heuvels, de weilanden met witte Charolais koeien, de Puy-de-Dome én het berggebied (tot 1880 meter hoog, ca. 1 uur rijden met de auto) van de Sancy/Le Mont Dore.

    De mini-camping bestaat uit ca. 6 ruime plaatsen in zon en/of schaduw, schoon en ruim sanitair (toegankelijk voor rolstoelers met gratis warm water, handzeep en toiletpapier.

    Vanaf de camping loop je zo het bos in. Uw hond is op de camping ook van harte welkom (mits inachtname van de ‘hondenregels’).

    Mogelijkheden: table d'hote (= 3 gangen diner incl. drankjes) , kamperen, chambre d'hote (1 kamer, max. 3 personen), 2 huurcaravans (waarvan één nostalgische jaren zeventiger!) , superversontbijt, bestellen vers brood met bezorging bij uw tent/caravan, eieren van eigen kippen, barbecue, proefmiddag (proeven streekgerechten onder genot van een plaatselijk wijntje of biertje), gratis leen kaarten/boeken/spelletjes en wandel/fiets/auto-kaarten.

    GRATIS WIFI-internet!

    Wegens succes herhaald: ‘Sleutelen aan je Eend (Citroën 2CV6)’, zelf je Eend een beurtje geven, kleine problemen oplossen en natuurlijk genieten van alle prachtige heuvelachtige weggetjes hier die gemaakt lijken te zijn voor de Eend.

    Tenslotte: onze gite (vakantiehuisje voor max. 4 personen) is bijna klaar! AANBIEDING: ‘Boek zonder foto’s' voor maar 250 euro per week ! (zie www.gitelesfayes.info). Deze aanbieding geldt zolang hij op onze site vermeldt staat.

    Omgeving: heuvelachtig (tot ca. 750 m.) veel bos, watervallen, authentieke dorpjes, veel wandel- en fietsmogelijkheden, brocantes en vide-greniers (rommelmarkten), sport (kanoën op maar een kwartiertje rijden met de auto!, raften, paardrijden, bergwandelen (cabinelift aanwezig), puzzeltocht incl. picknick met de auto/,motor, parapenten, 2 grote steden (Clermont-Ferrand en Montlucon), vulkaangebied met themapark en een letterlijk hoogtepunt: de Puy-de-Dome!

    LET OP: Les Fayes is géén familiecamping, zie ‘uitgangspunten’ op onze website…

    LES FAYES…. een uniek plekje waar rust, genieten en gezelligheid samengaan!

    Heeft u vragen, mail ons gerust

    Erik en Rosalinda Jansen

    Les Fayes

    63390 Gouttieres

    Dep. 63 Puy-de-Dome

    FRANCE

    info@lesfayes.info

  • Kerriann

    You coudln’t pay me to ignore these posts!